Toimitusehdot & Terms & Conditions

YLEISET EHDOT

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin asioit Soma Original verkkokaupassa. Verkkokauppaamme käyttämällä ja sieltä tilaamalla hyväksyt samalla käyttöehdot sekä yksityisyydensuoja- ja tietoturvakäytäntömme. Soma Original pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja muokata näitä ehtoja silloin tällöin. Sivuston käyttäjien vastuulla on pysyä ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

VERKKOKAUPASSA OLEVAT TIEDOT

Olemme Soma Originalssa tehneet kaikkemme välttääksemme virheitä verkkokaupan tiedoissa. Joissakin tiedoissa, teksteissä, kuvissa tai muussa materiaalissa saattaa kuitenkin olla virheitä, puutteita tai vääriä tietoja. Tällaisessa tapauksessa – lain sallimassa määrin – meitä ei voi asettaa vastuuseen edellisestä johtuvista vahingoista, ellei kyseinen vahinko johdu törkeästä huolimattomuudestamme tai tahallisesta rikkomuksesta.

Soma Original yrittää esitellä myytävänä olevat tuotteet verkkokaupassa mahdollisimman tarkkoina jäljennöksinä. Emme kuitenkaan voi taata, että verkkokaupassa näkemäsi värit ovat täsmälleen samat kuin fyysisessä tuotteessa. Nämä erot voivat johtua tietokoneesi näytön ominaisuuksista tai suorituskyvystä, emmekä siksi voi taata, että tuotteidemme värit täysin vastaavat tietokoneellasi näkyviä värejä.

VERKKOKAUPAN KÄYTTÖ

Pidätämme oikeuden poistaa tai muuttaa verkkokaupassa tarjoamaamme palvelua koska tahansa ja mistä tahansa syystä ilmoittamatta siitä erikseen. Emme ole vastuussa siitä, jos verkkokauppa johonkin aikaan tai jonakin ajanjaksona ei ole käytettävissä.

TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Verkkokauppa on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Kauppa voidaan kuitenkin sulkea ylläpidon ajaksi. Tuotteiden tilaaminen edellyttää, että olet antanut meille henkilö-, yhteys- ja maksutietosi. Huomaathan, että sinun vastuullasi on toimittaa meille voimassa olevat tiedot. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit oman tilisi kautta helposti seurata tilauksen käsittelyä ja tilauksiasi.

Tilaamalla verkkokaupasta, tarjoudut ostamaan valitsemasi tuotteet näillä ehdoilla. Meillä on oikeus hyväksyä tai hylätä tilauksesi. Osta-painikkeen painamisen jälkeen saamasi kuitti on automaattinen vahvistus siitä, että olemme vastaanottaneet lähettämäsi tilauksen. Pidätämme itsellämme oikeuden kieltäytyä tilauksestasi vielä sen jälkeen, kun olet vastaanottanut automaattisen vahvistuksen. Emme voi taata, että kaikkia verkkokaupassa näkyviä tuotteita on meillä varastossa tilaushetkellä. Jos tilaamasi tuote on tilapäisesti loppu, toimitamme sen sinulle heti tuotteen saavuttua varastoon. Alennuskampanjoiden (kuten blackfriday ym.) alennukset koskevat uusia tilauksia eikä alennuksia voi lisätä jo aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Jos sinulla on ongelmia verkkokaupan toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse info@somaoriginal.com

TOIMITUS

Toimituskulut ovat Suomeen lähetettäessä 4.90 €.

Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa. Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja. Jos tilaus sisältää ennakkomyyntituotteen lisäksi varastotuotteita, pidätämme oikeuden lähettää koko tilauksen yhdessä erässä.

VAIHTO JA PALAUTUS

Osa tuotteistamme valmistetaan käsityönä mm. käsinmaalatut rukkaset, joten otathan huomioon, että verkkokaupassa näkyvässä kuvassa saattaa olla pientä poikkeavuutta kuin valmiissa tuotteessa. Alennuskampanjoista ostettujen tuotteiden kokomerkinnät ja koot saattavat poiketa perusvalikoiman kokomerkinnöistä sekä kokoluokituksista. Kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla (poislukien toiveiden mukaan tehdyt tuotteet sekä määrämittaan leikatut kankaat) on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettaessa tuotteen tulee olla täysin uutta vastaavassa kunnossa sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautus sekä vaihto ovat omakustanteisia. Palautus tai vaihtotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse info@somaoriginal.com. Noutamatta jääneistä paketeista veloitamme postikulujen osuuden kiinteänä kuluna 15€.

TAKUU

Tuotteiden hyvä laatu on meille tärkeää. Mikäli tuotteessa ilmenee käytössä jokin valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan korjata tai vaihtaa uuteen. Reklamaation perusteeksi ei lueta nahkatuotteissa nahkaan ulkopuolelta tullutta likaa tai värjäytymää eikä normaaliksi luettavaa käyttökulumaa. Nahka on luonnontuote, vaalea nahka likaantuu tummaa nahkaa herkemmin ja tämä on hyvä huomioida tuotevalintoja tehdessä. Soma Originalilla on oikeus periä perusteettomista reklamaatioista käsittely- ja postikulut 20€. Takuutilanteissa ota yhteys sähköpostitse info@somaoriginal.com

Lahjakortti