Tietosuojakäytäntö ja rekisteriseloste & Privacy policy

YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖ JA TURVALLISUUS

Henkilötietojesi suojaaminen on Soma Originalille ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten "henkilötieto", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "henkilötietojen käsittelijä", niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset.

Kun ostat tuotteita ja palveluita verkkosivustoltamme www.somaoriginal.com, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron) sekä maksutietojasi, hallita palautuksia ja hallita käyttäjätiliäsi verkkosivustollamme (jos olet kirjautunut tilille). Soma Original hallinnoi henkilötietoja ja pyrkii varmistamaan yksityisyytesi suojan palvelujamme käyttäessäsi.

HENKILÖTIEDOT

Kun annat meille henkilötietosi, suostut siihen, että käytämme tietojasi palvelumme suorittamiseen lupaamallamme ja odottamallasi tavalla. Tähän sisältyvät tilausten käsittely kuljetusta varten, uusista palveluista tiedottaminen, kuten uutiskirjeet ja muut mahdollisesti kiinnostavat markkinointitarjoukset, joilla kerromme palvelujemme muutoksista ja täydennyksistä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse Soma Originalilta. Tietojasi voidaan käyttää myös verkkosivustomme liikenteen seurannassa, jotta voimme kehittää sivuston ulkoasua ja asettelua. Jos tilaamiesi tuotteiden toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme sinuun yhteyttä antamiesi tietojen perusteella.

Emme koskaan välitä/myy/vaihda tietojasi kolmannelle osapuolelle muuta kuin Soma Originalin markkinointia varten. Tietoja välitetään kolmansille osapuolille vain Soma Originalin luvatun palvelun varmistamiseksi. Soma Original esimerkiksi välittää osoitetiedot toimittajille ja kuljetusyhtiöille toimitusten yhteydessä.

SINULLA ON OIKEUS TIETÄÄ MITÄ TIETOJA SÄILYTETÄÄN

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja selvittää, mitä tietojasi meillä on hallussamme. Jos tiedot ovat vääriä, epätäydellisiä tai tarpeettomia, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiimme (esim. tuoteluetteloiden, uutiskirjeiden tai tarjousten lähettämiseen).

LUOTTOKORTTIOSTOT

Jotta kortilla ostaminen olisi mahdollisimman turvallista, kaikki siihen liittyvät tiedot lähetetään salattuina SSL (Secure Sockets Layer)-menetelmällä. Tiedot siis siirretään suojatun yhteyden kautta eikä kukaan ulkopuolinen osapuoli pääse lukemaan korttisi tietoja.

Soma Original pidättää oikeuden viivyttää tilausta, mikäli epäilemme petosta. Turvallisuussyistä emme säilytä mitään maksutietoja tietokannassamme.

EVÄSTEET

Verkkosivuston liikenne ja analyysi - evästeet: Osissa sivustoa käytetään ”evästeitä” (tai niin sanottuja ”cookies”), joilla seurataan liikkumistasi sivustolla ja helpotetaan osioiden välillä siirtymistä. Eväste on pieni tiedosto, jonka jotkin verkkosivustot tallentavat tietokoneesi kiintolevylle, kun käyt kyseisillä sivuilla. Eväste voi sisältää käyttäjätunnuksesi ja sivut, joilla olet käynyt. Soma Original kokoaa, kerää ja analysoi tietoja Soma Originalin verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi (Chrome, Internet Explorer jne.), käyttöjärjestelmäsi (Windows jne.), vuorovaikutteiset toiminnot mainosten kohdalla (esim. klikkaukset tai painotukset), sekä katsotut sivut. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä, ja me saatamme käyttää evästeitä antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön, kuten evästeselosteessamme on tarkemmin selostettu. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa. Evästeemme eivät lue tietokoneesi kiintolevyn tietoja tai muiden käyttämiesi verkkosivustojen evästeitä.

Jos et halua käyntiäsi seurattavan evästeillä, voit määrittää selain- ja/tai palomuuriohjelmasi estämään niiden toiminnan. Valitettavasti sivuston käyttökokemuksesi voi siitä huonontua. Katso verkkoselainohjelmasi ohjeista, kuinka evästeet poistetaan käytöstä ja/tai otetaan käyttöön tietokoneellasi.

SINUN OIKEUTESI

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi").

Jos sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Ole hyvä ja osoita kaikki sellaiset pyynnöt tämän tietosuojakäytännön ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

MAHDOLLISET LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Sinun on hyvä tietää, että sivustollamme käydessäsi sinut saatetaan ohjata muille sivustoille, joilla kerätyt tiedot eivät ole meidän hallinnassamme. Uuden sivuston yksityisyydensuojakäytäntö määrää, mitä tietoja sinusta siellä kerätään.

HALLINTOALUE JA LAKIEN SOVELTAMINEN

Rajoittamatta oman maasi kuluttajansuojalain antamia oikeuksia yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan sekä niihin liittyviin kiistoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan tai verkkosivuston käyttöön liittyvät kiistat ratkotaan yksinomaan suomalaisessa oikeusistuimessa. Toimivaltainen tuomioistuin ratkaisemaan mahdolliset riidat on Helsingin käräjäoikeus.

PÄIVITYKSET JA MUUTOKSET

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntö, sisällytämme tähän päivämäärän, jolloin Tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden seuraavilla tavoilla: soma@somaoriginal.com

1. Rekisterinpitäjä

Soma Original

01450 Vantaa

3. Rekisteriasioista vastaava ja niitä hoitava henkilö

Soma Original

Salma Rec

info@somaoriginal.com

Siuntiossa, 13.11.2021

PRIVACY POLICY

This privacy policy sets out how Soma Original uses and protects any information that you give Soma Original when you use this website.

Soma Original is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement.

Soma Original Oy may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

WHAT WE COLLECT

We may collect the following information:

  • Name and payment details
  • Contact information including email address
  • Demographic information such as postcode, preferences and interests
  • Other information relevant to customer surveys and/or offers

WHAT WE DO WITH THE INFORMATION WE GATHER

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • To process your order and obtain payment
  • Internal record keeping
  • We may use the information to improve our products and services
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests

SECURITY

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

HOW WE USE COOKIES

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us.

You can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

LINKS TO OTHER WEBSITES

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

DATA AGGREGATION, ANALYTICS AND PROFILE CREATION

We may analyse your browsing behaviour to draw inferences and create profiles about your personal preferences and behaviours. We may use your information (including profile data) to serve you with advertising, which is relevant to you, on our websites.

CONTROLLING YOUR PERSONAL INFORMATION

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • Whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • If you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. You may request details of personal information which we hold about you. If you would like a copy of the information held on you please write to us.

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible. We will promptly correct any information found to be incorrect.

Siuntio, 13.11.2021

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

TOIMITUKSET JA PALAUTUKSET

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. 

TOIMITUKSET

Toimitamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanotettuaan. Tähän menee n. 1-2 arkipäivää, mutta kiireellisinä aikoina korkeintaan 5 arkipäivää. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tilaus toimitetaan yhdellä kerralla kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi ellemme toisin ilmoita.

PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

HUOMIOITHAN, että tuotteemme palautus on muuttunut maksulliseksi. Tuotteiden palautuskulut ovat 6,9€. Jos osa tilauksesta tai koko tilaus palautetaan, palautettavasta summasta vähennetään: palautuskulut 6,9€/paketti. Jos palautus tehdään Suomen ulkopuolelta, palautuskulu on 24€.

Jos olet noudattanut palautusohjeita, sinun ei tarvitse odottaa kuittausta viestiisi vaan voit palauttaa tuotteen.

Ilmoita palautuksesta aina etukäteen osoitteeseen info@nuttulux.fi . Palautuksesi käsitellään 14 vrk:n sisällä sen saapumisesta meille. Maksujen palautukset hoidetaan maksunvälittäjäpalveluidemme Klarna checkoutin ja Checkout Finlandin kautta. Emme tarvitse tilinumeroasi.

Muista ottaa palautuksesta itsellesi tosite eli kuitti. Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista todelliset kulut 20€. 

Kirjoita alla oleva osoite lähetyksen päälle:

Asiakaspalautus /NuttuLux 

Sopimus nro 637792 

01450 Vantaa

Jos tuote palautetaan yli 14 vuorokauden jälkeen, pidätämme 20% tuotteen summasta.

VAIHDA TUOTTEITA

Vaihdamme normaalihintaisen tuotteen toiseen kokoon postikuluitta. HUOM. Maksuton vaihto-oikeus on voimassa kerran/tilaus eli mikäli haluat palauttaa meille jo kertaalleen vaihtamasi tuotteen, on palautus sinulle maksullinen. Sama pätee, jos haluat palauttaa tilaukselta useamman tuotteen, mutta teet palautuksen syystä tai toisesta kahdessa erässä.

Tuotteen vaihtaminen toiseen tuotteeseen ei ole mahdollista. Mikäli haluaisit kokonaan toisen tuotteen, tulee sinun palauttaa tuote normaalisti ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.